Tečaj Ayurvedskog Spa Terapeuta


ayurveda-spa-terapeut.jpg

.

Nova ponuda, drevno Znanje

.

Učilište Adrianus u suradnji sa Ivanom Petrušić, bams physth, ayurvedskom savjetnicom o prehrani i autoricom bestsellera "40 dana", Vodič kroz tjelesno, mentalno i duhovno blagostanje po prvi puta organizira tečaj Ayurvedskog Spa terapeuta.

Tečaj će se održavati jedan vikend u mjesecu, kroz šest dolazaka (petak popodne, subota i nedjelja). Ayurveda, kao nauk o Životu je postala nezaobilazan dio u svim aspektima Wellnesa i Wellbeinga.
Kroz Uvod i Osnove same Ayurvede te masažne tehnike smirivanja poremećenih bioloških energija,Vata, Kapha, Pitta, započeti će Vaše putovanje u dio ovog drevnog holističkog nauka.

Ayurvedski beauty tretmani lica su naširoko poznati cijelom svijetu a Mukhabhyanga je dragulj u kruni neograničenog drevnog znanja.
Kroz ayurvedsku Masažu glave i vrata, zajedno ćemo se upustiti u najmoćnije tretmane za smirivanje poremećene Vata doshe, zapadnim riječnikom-Stresa.
Koristeći tadicionalne recepture, naučiti ćete i uljne masaže kao i Masaže suhim ljekovitim prahom.

Nakon primjene svih ovih tretmana, Vaši će se klijenti osjećati preporođeno a u Vama će ostati Radost i zadovoljstvo zbog oceana dobrobiti kojega ste postali dio.

Informacije na 095/904-1909 i 095/904-1900

Ažurirano: Četvrtak, 20 Travanj 2017 12:31

© 2013 Wellness Učilište Adrianus. Sva prava pridržana. Stranice izradio Metuzalem .